Про дотримання асортименту шкільного буфету

На виконання розділу 10 ДСанПіН 5.5.2.008-01 у частині асортименту продукції у шкільних буфетах, пункту 1.4 наказу МОН і МОЗ України від 15.08.2006 № 620/563 “Щодо невідкладних заходів з організації харчування дітей у дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладах” з метою профілактики харчових отруєнь та захворювань шлунково-кишкового тракту по школі був виданий наказ від 31.08 2017 року № 187 “Про дотримання асортименту шкільних буфетів”.  Цим наказом приватному підприємцю Бунковській А.В. категорично заборонили реалізацію через шкільний буфет наступних продуктів та страв: кондитерських виробів з кремами, чіпсів, морозива, яєць та м’яса водоплаваючої птиці, низькосортних м’ясних виробів (нижче І сорту), холодцю, сальтисону, форшмаку, грибів, молоко-самосквас, сметану, фляжне молоко та сир м’який без термічної обробки, консерви непромислового виготовлення, солодкі газовані напої, нарізні салати з майонезом, оцтом, сметаною.

Адміністрація школи тримає на постійному контролі дотримання фізичною особою-підприємцем, яка забезпечує харчування у школі, погодженого Держсанепідслужбою м. Житомира асортименту для буфету закладу.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!