Примірне меню харчування учнів 1-4 класів

Примірне двотижневе меню
для одноразового харчування 1-4 класів
від 15.03.2018 року

СНІДАНКИ

Дні тижня      Назва страви
І тиждень
Маса страви
(г)
Назва страви
ІІ тиждень
Маса страви
(г)
Понеділок Ковбаса відварена 45 Сосиски відварені 50
Макарони відварені 100 Каша гречана в’язка 100
Чай з цукром 200/15 Чай з цукром 200/15
Хліб 22 Хліб 30
Вівторок Котлети з яловичини 40 Бутерброд закритий:
Каша рисова в’язка 100 Сир твердий 25
Відвар з яблук 180 Масло вершкове 5
Хліб 26 Листя салату 2
Булка бутербродна 50
Вихід 82
Чай з цукром 200/15
Середа Бутерброд закритий: Шніцель рибний 45
Котлета натуральна
з філе курки
30 Салат Овочевий 50
Листя салату 2 Відвар з шипшини 200
Булка бутербродна 50 Хліб 30
Вихід 82
Чай з цукром 200/15
Четвер Бабка з локшини з
сиром й варенням
100/20 Товченики м’ясні 45
Кавовий напій 190 Каша пшенична в’язка 100
Чай з цукром 200/15
Хліб 22
П’ятниця Бутерброд закритий: Бутерброд закритий:
Котлети особливі 40 Котлета січена з м’яса
курки
50
Листя салату 2 Листя салату 2
Булка бутербродна 50 Булка бутербродна 50
Вихід 92 Вихід 102
Відвар яблучно-
лимонний
200/15 Чай з цукром 200/15

 

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!